Antena 3 CNN Actualitate Locale Ameninţare cu bombă la un restaurant din Braşov! Trupele speciale au fost în alertă

Ameninţare cu bombă la un restaurant din Braşov! Trupele speciale au fost în alertă

Alertă cu bombă la un local din Braşov! Poliţiştii au fost sesizaţi printr-un e-mail că într-un restaurant din centrul oraşului ar fi fost plasat un dispozitiv exploziv. Din fericire, alerta a fost falsă, dar autorităţile continuă cercetările pentru a identifica persoana care a trimis emailul.

Ameninţare cu bombă la un restaurant din Braşov! Trupele speciale au fost în alertă
Sursa foto: Antena 3
de Ovidiu Stan    |    31 Mai 2022   •   09:18

Trupele antiteroriste, pirotehniști şi poliţiştii au descins la restaurantul de pe strada Mureşenilor, localul vizat de ameninţarea cu bombă.

Au evacuat tot personalul, au şi au oprit traficul rutier şi pietonal în zonă.

"Ne-am trezit cu Poliţia peste noi, în urma unui mail venit anonim, în care cineva a spus că a plasat o bombă la un restaurant. Nouă ne vine greu să credem, pentru că suntem un restuarant cu un segment de clienţi extrem de valoros şi nu cred că se pune problema de o bombă. Sperăm doar să fie o glumă din partea celui care a făcut din păcate acest lucru şi sperăm să ne reluăm activitatea", spune şefa de sală a restaurantului.

"În urma investigaţiilor efectuate de către pirotehnişti, împreună cu echipe de cercetare formate din poliţişti din cadrul IPJ Braşov, s-a constatat faptul că aspectele transmise nu se confirmă şi în continuare poliţiştii efectuează cercetări în vederea persoanei care a efectuat sesizarea şi dispunerea măsurilor legale ce se impun", spune  Nadia Olaru,  IPJ Braşov.

În ultimele zile, mai multe alerte de acest fel au creat panică în rândul cetăţenilor.

Din fericire, în toate cazurile, au fost alarme false.


 

×
Subiecte în articol: alerta bomba Brașov restaurant
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close