Antena 3 CNN Actualitate Locale "Am amplasat bomba, pe care fiică vrei să o înmormântezi prima?". Ameninţări cu moartea pentru un înalt demnitar român

"Am amplasat bomba, pe care fiică vrei să o înmormântezi prima?". Ameninţări cu moartea pentru un înalt demnitar român

Ameninţări cu moartea pentru un înalt demnitar al statului.

"Am amplasat bomba, pe care fiică vrei să o înmormântezi prima?". Ameninţări cu moartea pentru un înalt demnitar român
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Andreea Borboros    |    14 Dec 2022   •   15:18

Se întâmplă la Bacău unde președintele Consiliului Județean Bacău și familia lui au primit amenințări în urma restructurărilor de la Direcția Generală pentru Protecția Copilului. Mai exact, acestuia i s-a cerut să stopeze concedierile.

În toamna acestui an, mai multe mașini care aparțineau Protecției Copilului au fost incendiate la comandă. 

Incendierile au fost începutul unor tentative de intimidare a conducerii Protecției Copilului și a Consiliului Județean Bacău. După ce au dat foc mai multor mașini, membrii grupării au trecut la amenințări. 

Președintele Consiliului Județean a primit mesaje în care i se cerea să stopeze restructurările de la DGASPC Bacău. Amenințările vizau membrii familiilor celor doi.

Redăm în continuare câteva dintre mesajele de amenințare primite de președintele Consiliului Județean. 

”Am amplasat bomba, pe care fiică vrei să o înmormântezi prima?”

Buna seara domnule Președinte, vă mulțumim că ne lăsați fără loc de muncă!

Nu uitați ca v-am votat ca să ajungeți președinte. Vă avertizăm că dacă puneți în aplicare hotărârea va începe calvarul. Au fost transmise 2 avertismente, vom trece la fapte cu victime. Aveți timp până luni să-I demiteți pe C*** și să-I numiți pe P*** director general. Dacă nu faci asta ne ocupăm și de tine. O echipa e la Iași și una-n satul tău natal. Sper ca ai înțeles mesajul. C*** să dispară de la Protecția Copilului! Nu este o glumă!” 

După săptămâni bune de amenințări, polițiștii au intrat pe fir. În urma perchezițiilor și audierilor a fost reținut liderul de sindicat din cadrul DGASPC Bacău. De atunci, nici președintele Consiliului Județean Bacău și nici președintele DGASPC Bacău nu au mai primit amenințări.

Un lucru este cert. Până se va afla cu exactitate cine se află în spatele mesajelor amenințătoare, cei doi sunt protejați de oamenii legii, potrivit  dispoziției  procurorului de caz. 

×
Subiecte în articol: Bacău amenintare cu moartea
Parteneri
Horia Constantinescu a demisionat de la șefia ANPC
x close