Antena 3 CNN Actualitate Locale Amenințări cu un pistol airsoft, în Bistrița. Trei tineri au fost arestați

Amenințări cu un pistol airsoft, în Bistrița. Trei tineri au fost arestați

Trei tineri din Bistrița au fost arestați, astăzi, de polițiști, după ce au amenințat cu un pistol airsoft și o armă albă, mai multe persoane, pentru a le tâlhări.

Amenințări cu un pistol airsoft, în Bistrița. Trei tineri au fost arestați
Sursa foto: Gettyimages | michaklootwijk
de Ioana Mircea    |    06 Mai 2023   •   16:58

Polițiștii din municipiului Bistrița au reținut trei tineri bănuiți de comiterea infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată și portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

„La data de 6 mai a.c., polițiștii din cadrul Poliției municipiului Bistrița au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că un grup de patru persoane, care aveau asupra lor un pistol de tip airsoft și o armă albă, ar fi amenințat doi tineri pe raza municipiului Bistrița cu scopul de a obține bunurile și valorile pe care le aveau asupra lor. Întrucât aceștia au refuzat, cele patru persoane i-ar fi agresat fizic.

La scurt timp, polițiștii au fost sesizați din nou cu privire la faptul că un grup de patru persoane ar fi încercat prin aceeași modalitate să obțină bunuri de la alți trei tineri aflați în fața unei săli de jocuri de noroc.

Citește și: Fetiță de trei ani, ajunsă la spital cu arsuri de gradul I după ce un tânăr a pulverizat spray lacrimogen spre ea și sora ei

Întrucât aceștia au refuzat, un membru al grupului ar fi utilizat un pistol de tip airsoft în direcția unuia dintre tineri, provocându-i suferințe fizice”, potrivit Inspectoratului Poliției Județene Bistrița-Năsăud.

Polițiștii au depistat cele patru persoane, care au cu vârste cuprinse între 14 și 20 de ani. În urma controlului efectuat, asupra unui tânăr de 20 de ani, din Viișoara a fost descoperit un pistol de tip airsoft și o armă albă, bilele din plastic aferente pistolului fiind descoperite în posesia unui tânăr de 18 ani, din Bistrița.

Tinerii urmează să fie prezentați magistraților cu propunere de luare a unei măsuri preventive, potrivit Mediafax

×
Subiecte în articol: Bistriţa
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close