x close

S-a dus la club cu o drujbă și a vrut să îi ia gâtul agentului de pază. E incredibil ce s-a întâmplat la scurt timp

11 Noi 2019   •   12:15
S-a dus la club cu o drujbă și a vrut să îi ia gâtul agentului de pază. E incredibil ce s-a întâmplat la scurt timp

Un incident şocant a avut loc în noaptea de sâmbătă spre duminică la un club din plin centru al municipiului Vaslui. Un tânăr a vrut să atace agentul de pază cu o drujbă pornită, după ce a fost dat afară din club.

Scandalul a izbucnit loc duminică, în jurul orei 3.00, după ce unul dintre tinerii prezenţi în club, aflat sub influenţa băuturilor alcoolice a devenit reclacitrant, fiind nemulţumit de melodiile mixate de DJ-ul clubului. Pentru că perturba activitatea acestuia, agenţii de pază au încercat să îl liniştească, însă tânărul a devenit şi mai nervos, motiv pentru care a fost dat afară, alături de grupul său, scrie adevarul.ro. 

Cei care au sunat la 112 a fost chiar tânărul care au pornit scandalul, acuzând că agenţii de pază au clubului l-au bruscat şi l-au împins pe scări. La faţa locului, au ajuns mai multe forţe de ordine şi, în timp ce poliţiştii încercau să afle ce s-a întâmplat, tânărul dat afară din club a luat o drujbă din portbagajul maşinei, a pornit-o şi s-a îndreptat spre club, ameninţând că va tăia gâtul agenţilor de pază.

La faţa locului, au ajuns mai multe forţe de ordine şi, în timp ce poliţiştii încercau să afle ce s-a întâmplat, tânărul dat afară din club a luat o drujbă din portbagajul maşinei, a pornit-o şi s-a îndreptat spre club, ameninţând că va tăia gâtul agenţilor de pază.

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati