Antena 3 CNN Actualitate Locale Amenzi de 21.500 de lei pentru bărbaţii care au petrecut cu un cal în sufragerie

Amenzi de 21.500 de lei pentru bărbaţii care au petrecut cu un cal în sufragerie

Poliţiştii au dat amenzi în valoare de 21.500 de lei pentru cei 8 bărbaţi care s-au filmat cu un cal, la masă, în sufragerie.

Amenzi de 21.500 de lei pentru bărbaţii care au petrecut cu un cal în sufragerie
Sursa foto: Captură Antena 3
de Georgiana Adam    |    14 Noi 2021   •   10:23

În imagini, animalul stă la masă, în sufragerie şi mănâncă dintr-o franzelă, spre amuzamentul bărbaţilor care ascultă muzică de petrecere.

Comunicatul transmis de IPJ Călărași

După ce imaginile au apărut în spațiul public, polițiștii i-au identificat pe bărbați și i-au amendat.

Au fost aplicate opt sancțiuni contravenționale, conform Legii 55/2020, în valoare de 21.500 de lei.

„Cu privire la imaginile apărute în mass media în care se observă un cal într-o încăpere alături de mai multe persoane care consumau alcool și ascultau muzică de petrecere, vă comunicăm următoarele: Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Călărași s-au sesizat și au efectuat verificări cu privire la încălcarea normelor privind protecția animalelor și a respectării măsurilor de protecție impuse pe perioada stării de alertă”, a transmis IPJ Călărași.

Din fericire, în urma verificărilor efectuate de poliţişti s-a constatat faptul că animalul nu a fost agresat sau suspus unor munci grele, fapt pentru care, nu a fost încălcată nicio normă din domeniul Protecţiei Animalelor. 

Imaginile au fost filmate într-o casă din judeţul Călăraşi

„Cu privire la animalul apărut în filmare, acestuia nu i-au fost aplicate agresiuni și nu a fost supus altor rele tratamente de către persoanele prezente, iar în urma actului de teribilism al unuia dintre bărbați în încercarea de a ridica calul pe umeri, menționăm că atât cabalina, cât și bărbatul, nu au suferit vreo leziune, prin acest act nefiind încălcată nicio normă din domeniul protecției animalelor”, au mai anunțat polițiștii.

×
Subiecte în articol: amenzi barbati sufragerie
Parteneri
Record de viteză pe un drum naţional din România
x close