Antena 3 CNN Actualitate Locale Un american din Cluj şi-a agresat soţia româncă, apoi a urcat pe acoperiş înarmat cu o lingură

Un american din Cluj şi-a agresat soţia româncă, apoi a urcat pe acoperiş înarmat cu o lingură

Scene ireale la Cluj-Napoca unde un bărbat de origine americană a ameninţat, de pe acoperişul casei, că îşi va ucide soţia. Imagini cu impact emoţional.

Un american din Cluj şi-a agresat soţia româncă, apoi a urcat pe acoperiş înarmat cu o lingură
19 Mar 2023   •   13:44

Cetățeanul american și-a agresat soția, româncă, alături de care locuia în chirie în Cluj-Napoca. Aceasta a reușit să fugă din casă la un vecin și să sune la poliție.

În momentul în care au sosit forțele de intervenție, agresorul s-a baricadat în podul casei, iar jandarmii au fost nevoiți să folosească forța. 

Pentru a fugi, a spart acoperișul casei, însă plafonul s-a rupt cu tot cu agresor și jandarmi.

În cele din urmă, bărbatul a fost convins de negociatori să renunţe la planurile sale şi a fost condus la Ambulanţă. 

Vecinii spun că în ultima vreme făcea tot mai multe probleme. Chiar înainte de incident și-a lăsat neasigurată mașina pe stradă și aceasta s-a pus singură în mișcare, lovind automobilul vecinilor.

Nu este exclusă ipoteza ca agresorul să fi fost drogat, deoarece în trecut a fost prins la volan după ce a consumat substanțe stupefiante și s-a ales cu dosar penal.

Chiar înainte cu o seară, acesta a fost externat de la psihiatrie, după ce a făcut mai multe probleme pe strada unde locuiește.

Bărbatul era relativ cunoscut după ce a ajuns până în semifinala unui concurs muzical televizat.

×
Subiecte în articol: Cluj Napoca
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close