Antena 3 CNN Actualitate Locale Telenovelă în Argeş: O poliţistă a fost prinsă în fapt de soţ, chiar la locul de muncă. A sunat la 112 şi a chemat mascaţii!

Telenovelă în Argeş: O poliţistă a fost prinsă în fapt de soţ, chiar la locul de muncă. A sunat la 112 şi a chemat mascaţii!

Soțul unei polițiste a prins-o în fapt cu un coleg de serviciu. "Încornoratul" a sunat la 112, spunând că femeia s-a închis în birou cu un alt bărbat, iar la sosirea forțelor de ordine au refuzat să deschidă ușa.

de Mariana Zaharia    |    23 Apr 2023   •   14:35

Este anchetă acum în Argeș făcută de către superiorii Poliției Române după această situație, semnalată și la 112, de către soțul uneia dintre agentele de la un post de poliție.

Șefii celor doi polițiști implicați spun că vorbim la acest moment de o abatere disciplinară, nu de o infracțiune. Așadar, nu s-a luat până la acest moment o măsură împotriva lor, de genul celor de care auzim atunci când sunt polițiști cercetați penal, de exemplu, ca ei să fie puși la dispoziție.

Practic, își vor desfășura activitatea până în momentul în care șefilor vor lua o decizie în ceea ce îi privește.

Bărbatul care a sunat la 112, a spus că postul de poliție este închis, că înăuntru este soția lui cu un alt coleg. Au venit acolo alți polițiști, dar din păcate ușa nu s-a deschis, așa că au fost chemați chiar o parte dintre șefii Poliției Argeș ca să sesizeze ceea ce se întâmpla în postul de poliție.

×
Subiecte în articol: Argeş
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close