Antena 3 CNN Actualitate Locale Ei sunt Ana şi Lucas, cei doi poliţişti care au murit în accidentul din Cluj. Tânăra de 23 de ani era însărcinată şi fusese ofiţer la Rutieră chiar în zona unde a avut loc tragedia

Ei sunt Ana şi Lucas, cei doi poliţişti care au murit în accidentul din Cluj. Tânăra de 23 de ani era însărcinată şi fusese ofiţer la Rutieră chiar în zona unde a avut loc tragedia

Accident cumplit pe DN1 în judeţul Cluj. Doi poliţişti proaspăt căsătoriţi au murit după ce maşina în care se aflau s-a izbit de o autocisternă. 

Ei sunt Ana şi Lucas, cei doi poliţişti care au murit în accidentul din Cluj. Tânăra de 23 de ani era însărcinată şi fusese ofiţer la Rutieră chiar în zona unde a avut loc tragedia
Sursa foto: Antena 3 CNN/Facebook
de Georgiana Adam    |    26 Iun 2023   •   09:12

Tânăra era însărcinată în patru luni. În trecut, ea fusese poliţistă la brigada rutiera chiar în zona unde a avut loc accidentul. 

Cei doi se îndreptau spre Oradea, când şoferul a pierdut controlul volanului într-o curbă şi a intrat cu maşina într-o cisternă.

Echipajele de descarcerare ajunse la faţa locului au fost în stare de şoc minute bune după ce şi-au dat seama că victimele erau chiar colegii lor.

Ana şi Lucas se căsătoriseră în urmă cu doar o săptămână înainte de tragedie şi aşteptau un copil. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Ana şi Lucas, poliţiştii morţi în accidentul din Cluj, au avut cununia civilă recent şi aşteptau un copil

Ana, însărcinată în patru luni, fusese poliţistă la Rutieră chiar în zona unde a avut loc accidentul.

Zilele trecute cei doi tineri au avut cununia civilă şi aşteptau un copil.

Conform primelor cercetări efectuate la fața locului, cei doi polițiști de 23 şi 24 de ani se îndreptau spre Oradea.

Zona este una periculoasă deoarece această curbă vine după o porțiune lungă de drum drept unde șoferii pot prinde viteză, iar vara vizibilitatea este redusă din cauza vegetației aflată pe marginea drumului.

Familiile și prietenii celor doi tineri sunt în stare de șoc.

Testarea cu aparatul etilotest a conducătorului autotrenului a indicat rezultat negativ. Referitor la autocisternă, nu au fost raportate scurgere de carburanți, întrucât aceasta era goală.

×
Parteneri
Motivul pentru care prezentatorii Antena 3 CNN au purtat un bujor roșu în piept
x close