Antena 3 CNN Actualitate Locale Ana-Maria, o fată de 18 ani din Coteana, a murit într-un cumplit accident

Ana-Maria, o fată de 18 ani din Coteana, a murit într-un cumplit accident

O tânără de 18 ani din Coteana, judeţul Olt, a murit nevinovată, seara trecută, într-un cumplit accident rutier. Ana-Maria a fost spulberată de o maşină şi aruncată aproape 20 de metri pe şosea, iar medicii nu au mai putut face nimic.

Ana-Maria, o fată de 18 ani din Coteana, a murit într-un cumplit accident
Sursa foto: Facebook / evenimentdeolt.ro
18 Feb 2020   •   09:12

Tragedia s-a produs, luni, 17 februarie 2020, pe DJ 546 în comuna Coteana din judeţul Olt.

Ana-Maria Luminiţa, o fată în vârstă de 18 ani, elevă la Liceul Teoretic 'Nicolae Titulescu' din Slatina, a fost spulberată de o maşină condusă de un tânăr de 24 de ani, din comuna Spâncenata.

Poliţiştii rutieri nu au stabilit încă dacă Ana-Maria se afla pe trecerea de pietoni sau accidentul s-a produs în apropierea trecerii.

"Polițiștii Biroului Rutier Slatina s-au deplasat la fața locului, iar din primele cercetări se pare că un tânăr de 24 de ani, din comuna Sprâncenata, în timp ce conducea un autoturism pe DJ 546, în comuna Coteana, a acroșat o tânără de 18 ani, din localitate. În urma impactului tânăra a decedat. Accidentul s-a produs în apropierea unei treceri de pietoni, iar în acest moment se efectuează cercetări pentru a se stabili cu exactitate locul în care s-a produs", se arată într-o informare a IPJ Olt.

În urma impactului deosebit de puternic, Ana-Maria a fost aruncată aproape 20 de metri pe şosea şi a suferit răni extrem de grave.

Medicii chemaţi de urgenţa la locul accidentului au încercat timp de o oră să o readucă la viaţă pe fată, însă toate eforturile au fost în zadar.

Vestea morţii tinerei din Coteana i-a şocat pe prietenii fetei.

"Azi cerul se deschide sa primeasca un suflet curat. Ai fost si vei ramane un mare exemplu de curaj si vointa ptr noi toti. Vei ramane mereu in sufletele noastre! Dumnezeu sa te ierte!", a scris Andreea, o prietenă a Anei, într-o postare pe Facebook.

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close