Antena 3 CNN Actualitate Locale Produsul pe care ANAF îl scote la licitație în cantitate industrială. Sunt peste 40 de tone!

Produsul pe care ANAF îl scote la licitație în cantitate industrială. Sunt peste 40 de tone!

Licitație neobișnuită la Galați. Serviciul Executări Silite din oraș a scos la vânzare o calitate impresionantă de materiale perisabile.

Produsul pe care ANAF îl scote la licitație în cantitate industrială. Sunt peste 40 de tone!
Sursa foto: pexels.com
de Alexandra Axinia    |    29 Mai 2023   •   14:47

Serviciul Executări Silite din Galați a scos la vânzare prin licitație 41 de tone de săpun vrac, în baza unei ordonanțe emise în anul 2021 de Parchetul Înaltei Curți de Casație și Justiție.

Cele 41 de tone de săpunuri vrac au fost catalogate drept „bunuri perisabile sau supuse degradării”, iar prima licitație este programată să aibă loc pe 8 iunie 2023, la sediul Administrației Județene a Finanțelor Publice Galați din strada Brăilei nr. 33.

Conform descrierii de pe site-ul ANAF, este vorba despre "41.000 kilograme solid vrac, 6 sortimente, respectiv: JEBEILI, SAFWAN JUBILI, MUHAMMAD BASHIR JUBAILI, SOUHBY ZANABELLY, KDEIMATI, având culoarea verde-oliv cu crustă brun-auriu, neparfumat, miros specific de ulei de măsline, fiecare sortiment având caracteristici diferite conform buletinelor de analiză microbiologică și fizico-chimică emise la 28.05.2021 nr. 35T,25E; 37T,24E; 33T,23E; 34T22E; 36T,21E; 38T,20E."

Pentru a participa la inedita licitație, doritorii sunt așteptați la registratura DGRFP Galați din str. Portului nr. 163 pentru depunerea actelor. Săpunurile scoase la vânzare se află depozitate în Portul Constanța.

 Citește și: Un avion de pasageri, scos la licitație de ANAF. Preţul de pornire e incredibil de mic

Prețul de pornire al licitație este de 1,561 milioane lei, fără TVA.

 

×
Subiecte în articol: licitaţie ANAF sapun Galați
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close