Antena 3 CNN Actualitate Locale Detalii cutremurătoare despre fiul procurorului care s-a împușcat: Cum a luat arma tatălui său şi când a trimis mesajul de adio

Detalii cutremurătoare despre fiul procurorului care s-a împușcat: Cum a luat arma tatălui său şi când a trimis mesajul de adio

Apar informaţii tulburătoare despre ce anume l-a determinat pe fiul procurorului din Constanţa să îşi ia viaţa în mod abrupt.

Detalii cutremurătoare despre fiul procurorului care s-a împușcat: Cum a luat arma tatălui său şi când a trimis mesajul de adio
de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Noi 2022   •   16:22

Se pare că bărbatul de 31 de ani avea probleme în casnicie, iar soția l-ar fi părăsit, luând cu ea și copilul lor de numai patru ani. După succesiunea evenimentelor dramatice, pare că acesta şi-a premeditat faptele.

Tânărul s-a dus în casa părinților săi, acolo unde ştia că tatăl său deţine arme. El a spart cutia în care se afla pistolul, apoi s-a întors la propria casă unde stătea cu chirie.

Înainte de a comite gestul fatal, el i-a trimis un sms de adio tatălui său, procurorul Teodor Niță din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa.

În ciuda faptului că procurorul s-a grăbit să ajungă la locuința fiului, nu a mai avut ce face.

Imaginile pe care le-a găsit au fost unele îngrozitoare. Tânărul zăcea într-o baltă de sânge, în sufrageria apartamentului de acolo.

A fost preluat de către medicii de la SMURD și transportat la spital. Leziunile au fost însă extrem de grave.

La ora 13:20 medicii de la Spitalul Județean Constanţa s-au văzut nevoiți să declare decesul tânărului care fusese adus acolo în urmă cu 2 ore, pentru că în jurul orei 11:15 minute acesta ar fi apăsat pe trăgaci.

A intrat de mai multe ori în stop cardio-respirator, însă în cele din urmă a decedat.

Sunt foarte multe lucruri necunoscute în acest moment. Procurorii și polițiștii se află încă în interiorul apartamentului, ridică probe și amprente care să-i ajute ulterior să elucideze misterul acestui gest necugetat.

Deocamdată nimeni nu confirmă sau infirmă vreo variantă, însă sunt luate în calcul mai multe ipoteze - probleme de dragoste dar şi posibile datorii materiale.

×
Subiecte în articol: Constanța
Parteneri
Urmează o lună cu temperaturi neobișnuite în România
x close