x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept

Fii alături de noi!

Anchetă după moartea unui bătrân care a fost transportat de la un spital la altul

de 12 Ian 2018   •   20:33
Anchetă după moartea unui bătrân care a fost transportat de la un spital la altul 16
foto: Pexels

O anchetă a fost demarată la Iași, de către reprezentanții Direcției de Sănătate Publică, după ce un bărbat în vârstă de 75 de ani a murit în timp ce era transferat de la un spital la altul. Ancheta a pornit în urma plângerii făcute de familia bărbatului. 

"La începutul săptămânii am primit o reclamaţie. DSP a demarat o anchetă. În momentul în care vom avea rezultatele, le vom face publice. Vom vedea dacă a fost respectat protocolul privind transferul interclinic. Dacă există un diagnostic clar, atunci trebuie dus într-o clinică de specialitate. Dacă nu, se duce la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Sfântul Spiridon", a declarat Marius Voicescu, purtătorul de cuvânt al DSP Iaşi. 

Fiica bătrânului a exlicat că acesta a început să aibă durere mari în piept și a fost transportat la spital. Ulterior, cei de la Spitalul de Pneumoftiziologie l-ar fi transferat pe pacient la Spitalul de Boli Infecțioase fără ca familia acestuia să fie anunțată. Bărbatul a fost găsit fără suflare în toaleta spitalului pe 20 decembrie. 

 

Sursă: Agerpres
sati