Antena 3 Actualitate Locale Anchetă în Iași, după ce mai mulți elevi din Iași au primit laptele și cornul cu urme de mucegai

Anchetă în Iași, după ce mai mulți elevi din Iași au primit laptele și cornul cu urme de mucegai

20 Sep 2019   •   12:35
Anchetă în Iași, după ce mai mulți elevi din Iași au primit laptele și cornul cu urme de mucegai
Sursa foto: Foto: glasul-hd.ro

Reprezentanţii Consiliului Judeţean Iaşi au anunţat că vor demara controale în unităţile de învăţământ din judeţ după ce mai mulţi părinţi din Paşcani s-au plâns pe reţelele de socializare că elevii primesc alimente alterate prin programul "Laptele şi cornul".

"Ne-am autosesizat şi am luat legătura cu şcolile. De săptămâna viitoare se vor face controale inopinate la şcolile unde se livrează produse prin licitaţia făcută de Consiliul Judeţean", a declarat Eliza Chirica, purtătorul de cuvânt al Consiliului Judeţean Iaşi.

Reacţia survine după ce mass-media locală din Paşcani a semnalat că pe reţelele de socializare părinţii au postat fotografii cu produse care prezentau urme de mucegai. Astfel de situaţii ar fi fost la Şcoala "Iordache Cantacuzino", la Liceul Teoretic "Miron Costin" şi la Liceul Tehnologic "Nicolae Iorga".

Tot pe reţelele de socializare au apărut imagini cu mere crude care au fost livrate elevilor de la Liceul "Miron Costin".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close