Antena 3 CNN Actualitate Locale Anchetă la IPJ Arad și Poliția de Frontieră, după ce un șofer austriac a intrat în țară cu numere false la mașină și a fost prins drogat la volan

Anchetă la IPJ Arad și Poliția de Frontieră, după ce un șofer austriac a intrat în țară cu numere false la mașină și a fost prins drogat la volan

Sunt anchete de amploare la IPJ Arad dar şi la Poliţia de Frontieră, după ce un austriac a reuşit să treacă graniţa cu o maşină care avea numere false, iar apoi a fost prins în trafic drogat la volan.

Anchetă la IPJ Arad și Poliția de Frontieră, după ce un șofer austriac a intrat în țară cu numere false la mașină și a fost prins drogat la volan
de Mia Lungu    |    04 Mar 2024   •   09:45

Bărbatul a fost oprit întâmplător de agenţi, pe străzile din Arad. Surpriza a fost şi mai mare când agenţii au văzut că lângă austriacul drogat în maşină se mai afla şi un poliţist care îi garantase că nu va avea nicio problemă.

Austriacul este un afacerist de succes. Se pare că acesta şi-a cumpărat bolidul de lux de ziua lui dar, pentru că nu a avut timp să îl înmatriculeze, a folosit numerele de înmatriculare luate de la altă maşină.

Au fost demarate, încă de duminică, verificări atât în poliție, cât și la frontiera din Arad. Asta pentru că, în urmă cu o săptămână, afaceristul din Austria a intrat în țară pe la Vama Nădlac. Ar fi declarat atunci că și-a făcut cadou mașina de ziua lui, doar că nu a apucat să o înmatriculeze, așa că i-a pus plăcuțele de la o alta pe care o deține.

În ciuda acestui lucru, a fost lăsat să intre în țară fără vreo problemă de polițiștii de frontieră. Tocmai de aceea, a crezut că nu comite vreo ilegalitate dacă se plimbă cu bolidul.

A fost oprit duminică dimineață de polițiștii rutieri, în timpul unui control de rutină. La verificări, agenții au descoperit, așadar, că autoturismul nu este înmatriculat și că are numere false. În plus, testat, șoferul a ieșit pozitiv la cocaină. 

Pasager în mașină era și un polițist de la Ordine Publică din Arad, aflat în timpul său liber. Cei doi ar fi plănuit o noapte de distracție într-un club din Timișoara. Agentul i-ar fi garantat austriacului că n-o să aibă probleme, atâta vreme cât este împreună cu el. Acum, polițistul este anchetat și el de superiori.

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close