Antena 3 CNN Actualitate Locale Anchetă la primăria Vaslui, după ce un angajat a organizat o petrecere în incinta instituției

Anchetă la primăria Vaslui, după ce un angajat a organizat o petrecere în incinta instituției

Anchetă la primăria Vaslui, după ce un angajat a organizat o petrecere în incinta instituției
Sursa foto: Foto: Pixabay.com
27 Mar 2017   •   08:46

Conducerea Primăriei municipiului Vaslui a demarat verificări după ce în spaţiul public au apărut imagini de la o petrecere organizată în incinta instituţiei, cel mai probabil, în timpul programului de lucru, petrecerea având loc cu ocazia zilei de naştere a unui salariat.

Bărbatul aniversat, angajat de la Serviciul Urbanism al Direcţiei de Amenajare a Teritoriului si Urbanism, care funcţionează în cadrul Primăriei municipiului Vaslui, a postat pe o reţea de socializare fotografii de la petrecerea respectivă, în care se vede cum pe masă, pe lângă mâncare şi băuturi răcoritoare, există şi sticle cu băuturi alcoolice. Ulterior, angajatul a şters fotografiile.

Surse din cadrul Primăriei Vaslui au declarat luni că în urma verificărilor se va stabili dacă petrecerea a avut loc în timpul programului de lucru, urmând să fie decise sancţiuni dacă se va confirma această ipoteză.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: ancheta
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close