Anchetă la un liceu din Brăila! Un elev a fost bătut în curtea şcolii

23 Ian 2018   •   16:12
Anchetă la un liceu din Brăila! Un elev a fost bătut în curtea şcolii Foto: pixabay.com

Este anchetă la un colegiu din Brăila, după ce cinci tineri au intrat, marţi, în şcoală şi au bătut, în curte, un elev de 17 ani, care era în pauză. Cadrele didactice au sesizat Poliţia în acest caz, fiind deschis un dosar penal.

Poliţiştii brăileni spun că scandalul a izbucnit din cauza unui conflict mai vechi, în acest caz fiind deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe.

„În jurul orei 11 (marţi – n.red.), în pauză, cinci tineri au pătruns în liceul respectiv şi ar fi mers în clasa persoanei vătămate, care are de 17 ani, este din Brăila, pe care ar fi invitat-o să meargă afară, în curtea şcolii, unde au lovit-o. Din primele cercetări, se pare că incidentul a avut loc pe fondul unui conflict mai vechi. Până la acest moment au fost identificaţi doi dintre cei cinci bănuiţi, în vârstă de 18 ani, elevi la un alt liceu din municipiu”, au anunţat reprezentanţii IPJ Brăila.

Inspectoratul Şcolar Judeţean a deschis o anchetă proprie pentru a afla cum au reuşit cei cinci străini să intre în unitatea de învăţământ.

Sursă: Mediafax
Parteneri
x close