Antena 3 CNN Actualitate Locale Ce arată ancheta Poliției despre senatorul USR care i-a dat în cap unui inspector bancar la o petrecere. Cu ce l-a lovit

Ce arată ancheta Poliției despre senatorul USR care i-a dat în cap unui inspector bancar la o petrecere. Cu ce l-a lovit

Senatorul USR, Virgil Marius Bob, s-a autosuspendat din partid după apariţia acestor imagini. Mai mult, spune că a fost provocat.

de Mia Lungu    |    12 Oct 2022   •   16:23

Este ancheta la parchet dupa ce un senator USR a devenit violent și i-a spart capul un inspector bancar.

Este vorba despre senatorul USR de Sălaj, Virgil Marius Bob.

Potrivit IPJ Sălaj, în urma unei discuții mai aprinse la un eveniment, senatorul Virgil Bob a agresat o altă persoană, lovind-o în cap cu telefonul mobil.

La data de 11 octombrie a.c., Parchetul de pe lângă Judecătoria Șimelu Silvaniei a înaintat, spre competentă soluționare, Poliției Orașului Șimleu Silvaniei o plângere, depusă de un bărbat, de 50 de ani, din Șimleu Silvaniei, prin care se reclama că acesta a fost agresat fizic, la data de 7 octombrie, de un bărbat, de 52 de ani, din Șimleu Silvaniei.

În fapt, bărbatul, în vârstă de 50 de ani, sesizează că, la data de 7 octombrie a.c., aflându-se la un eveniment privat organizat la un local din Șilmeu Silvaniei, a purtat unele discuții în contradictoriu, pe teme politice, cu bărbatul de 52 de ani. 

La plecare, bărbatul de 52 de ani i-ar fi aplicat o lovitură peste cap cu telefonul mobil pe care îl ținea în mână.

În urma verificărilor întreprinse de polițiști a reieșit că persoana reclamată este demnitar, respectiv îndeplinește funcția de senator în Parlamentul României de la 1 februarie a.c.

Având în vederea calitatea persoanei, în conformitate cu dispozițiile Codului de procedură penală, polițiștii au întocmit referat cu propunere de declinate a cauzei organului competent - Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

×
Subiecte în articol: Virgil Marius Bob lovit petrecere telefon
Parteneri
Românii vor avea încă o zi liberă în plus în mini-vacanța de Paște
x close