Antena 3 CNN Actualitate Locale Andreea Pavel are 18 ani și a dispărut de acasă de mai bine de o săptămână. Tânăra a fost văzută ultima dată la unchiul ei (FOTO)

Andreea Pavel are 18 ani și a dispărut de acasă de mai bine de o săptămână. Tânăra a fost văzută ultima dată la unchiul ei (FOTO)

O tânără în vârstă de 18 ani, din municipiul Roman, este căutată de poliţişti după ce mama sa a anunţat autorităţile despre dispariţia ei, a declarat, marţi, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul Dimitrie Mocanu.

Andreea Pavel are 18 ani și a dispărut de acasă de mai bine de o săptămână. Tânăra a fost văzută ultima dată la unchiul ei (FOTO)
Sursa foto: Foto: Politia Romana/Facebook
21 Ian 2020   •   14:31

Potrivit anchetatorilor, tânăra se numeşte Andreea Pavel şi a plecat de acasă către unchiul ei, din Roman, în seara zilei de 12 ianuarie.

Poliţiştii au stabilit că fata a stat la unchiul ei aproximativ 20 de minute, după care a plecat dar nu s-a mai întors la domiciliu.

Tânăra are 1,60 metri înălţime şi greutatea de 49 de kilograme, ochi căprui, păr lung de culoare negru şi nu are semne particulare.

La momentul dispariţiei, fata era îmbrăcată cu o bluză albă, o fustă lungă neagră, fiind încălţată cu adidaşi roz.

Poliţiştii au efectuat verificări pe raza municipiului Roman şi în localităţile limitrofe, în vederea depistării acesteia dar fără succes.

Orice persoană care poate oferi informaţii ce pot conduce la depistarea tinerei căutate este rugată să apeleze 112 sau să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: IPJ Neamț Andreea Pavel
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close