Antena 3 CNN Actualitate Locale Andrei, un poliţist de frontieră din Giurgiu, a dispărut fără urmă de aproape două săptămâni

Andrei, un poliţist de frontieră din Giurgiu, a dispărut fără urmă de aproape două săptămâni

Este alertă în Giurgiu după ce un poliţist de frontieră a dispărut fără urmă. Tânărul de 23 de ani este căutat de autorităţi după ce a plecat de acasă pe 17 martie şi nu a mai revenit.

Andrei, un poliţist de frontieră din Giurgiu, a dispărut fără urmă de aproape două săptămâni
Sursa foto: Facebook
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Mar 2023   •   15:32

Andrei Negoi a fost văzut pentru ultima dată pe 17 martie, atunci când a plecat de acasă şi nu s-a mai întors. Familia a apelat la ajutorul Poliţiei pentru a-l căuta pe tânărul dispărut.

Potrivit unor surse, poliţistul ar fi avut probleme și ar fi intrat în patima jocurilor de noroc.

"La data de 17 martie, ora 11.00, polițiștii din cadrul IPJ Giurgiu au fost sesizați direct, de către o femeie, cu privire la faptul că, fiul său, Negoi Andrei Daniel, de 23 de ani, ar fi plecat de la domiciliul său, din municipiul Giurgiu și nu a mai revenit.

Semnalmente: înălțime 1.90 metri, aproximativ 98 de kilograme, ochi căprui, păr șaten tuns scurt, față ovală, urechi mari, bărbie ascuțită, barbă tunsă scurt, început de calviție.

Îmbrăcăminte: pantaloni de culoare neagră din stofă, geacă de fâș de culoare bleumarin, teniși de culoare neagră. Oricine poate oferi detalii cu privire la persoana dispărută este rugat să apeleze Serviciul de Urgență 112 sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliție", se arată într-o informare a Poliţiei.

×
Subiecte în articol: Giurgiu Politia de frontiera IPJ Giurgiu
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close