Antena 3 CNN Actualitate Locale Angajata MApN găsită dormind cu capul pe volan după ce a lovit un om cu maşina a fost reţinută

Angajata MApN găsită dormind cu capul pe volan după ce a lovit un om cu maşina a fost reţinută

Angajata MApN din Bistriţa-Năsăud, care a lovit un biciclist după ce s-a urcat băută la volan, a fost găsită de poliţişti în timp ce dormea cu capul pe volan, la câteva sute de metri distanţă de locul accidentului. Tânăra în vârstă de 31 de ani a fost reţinută pentru 24 de ore.

de Redacția Antena 3 CNN    |    13 Apr 2023   •   08:37

Accidentul s-a produs pe o stradă din Vatra Dornei, judeţul Suceava.

Angajata MApN din Bistriţa-Năsăud este acuzată de conducere sub influenţa băuturilor alcoolice, vătămare corporală din culpă şi părăsirea locului accidentului.

În urma testării, aparatul etilotest a arătat că femeia consumase o cantitate foarte mare de alcool, peste 1,70 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Biciclistul peste care angajata MApN a dat cu maşina se află internat la Spitalul Judeţean din Suceava, are 8 coaste rupte şi mai multe răni la nivelul capului, dar este într-o stare stabilă. Şoferiţa este militar profesionist. În acest caz a fost deschis un dosar penal.

Citeşte şi: O angajată MApN a fost găsită de poliţişti în timp ce dormea cu capul pe volan, după ce a lovit un biciclist și a fugit de la locul faptei, în Vatra Dornei

×
Parteneri
Marcel Ciolacu dă asigurări: Sunt bani de salarii si pensii
x close