Antena 3 CNN Actualitate Locale Angajații Spitalului Județean Suceava, trimiși la testare pentru noul coronavirus. Oamenii stau la o înghesuială de nedescris (FOTO)

Angajații Spitalului Județean Suceava, trimiși la testare pentru noul coronavirus. Oamenii stau la o înghesuială de nedescris (FOTO)

Toți angajații Spitalului Județean Suceava au fost trimiși să fie testați  pentru a se stabili dacă sunt infectați cu noul coronavirus. Testările au început încă de la începutul săptămânii și se vor prelungi în zilele care urmează.

Angajații Spitalului Județean Suceava, trimiși la testare pentru noul coronavirus. Oamenii stau la o înghesuială de nedescris (FOTO)
Sursa foto: FOTO: Monitorul de Suceava
24 Mar 2020   •   10:56

Oamenilor li s-a transmis că nu sunt suficiente teste pentru toată lumea, iar angajații spitalului se înghesuie pentru a putea fi testați și pentru a afla dacă sunt sănătoși sau nu, scrie Monitorul de Suceava.

În aceste condiții, nu se respectă distanța minimă de protecție de minim un metru, ceea ce crește riscul transmiterii bolii de la persoanele infectate la cele sănătoase.

 

×
Subiecte în articol: Suceava testari coronavirus

Alarmă în spitale, medici de negăsit

Bolnavii de la spitalele mici din Suceava, puşi pe drumuri

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close