Antena 3 Actualitate Locale Angajatul unui liceu din Vaslui şi-a agresat soţia în incinta unităţii de învăţământ

Angajatul unui liceu din Vaslui şi-a agresat soţia în incinta unităţii de învăţământ

30 Mai 2017   •   15:48
Angajatul unui liceu din Vaslui şi-a agresat soţia în incinta unităţii de învăţământ Foto: Poliția Română/Facebook

Un bărbat în vârstă de 31 de ani, angajat al unui liceu din Huşi, şi-a agresat soţia chiar în incinta unităţii şcolare, în afara orelor de curs. Omul este acum acuzat de săvârşirea infracţiunilor de violenţă în familie, lipsire de libertate şi ameninţare.

„Pe fondul unor conflicte intrafamiliale, bărbatul şi-a lovit soţia, i-a adresat ameninţări cu acte de violenţă şi s-a opus prin folosirea violenţei, atunci când femeia a intenţionat să părăsească încăperea în care se afla. Faptele au fost săvârşite într-un liceu din municipiul Huşi, unde îşi desfăşoară activitatea cei doi, în afara orelor de curs", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Iulian Petre.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Huşi au emis pe numele bărbatului ordonanţă de reţinere pentru 24 de ore, iar ulterior acesta a fost prezentat la Parchetul de pe lângă Judecătoria Huşi cu propunerea de dispunere a unei măsuri preventive.

Magistraţii de la Judecătoria Huşi au dispus arestarea preventivă a bărbatului pentru 30 de zile.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
x close