Antena 3 CNN Actualitate Locale Angelika, studenta la Teologie din Sibiu dispărută de o lună, va fi căutată cu câini și mașini de teren în acest weekend

Angelika, studenta la Teologie din Sibiu dispărută de o lună, va fi căutată cu câini și mașini de teren în acest weekend

Angelika Maurer, tânăra studentă dispărută în luna februarie din Sibiu, va fi căutată din nou de polițiști și voluntari, de această dată cu câini și autoturisme de teren, sâmbătă, 11 martie.

Angelika, studenta la Teologie din Sibiu dispărută de o lună, va fi căutată cu câini și mașini de teren în acest weekend
Sursa foto: Facebook/ Politia Romana
de Mia Lungu    |    10 Mar 2023   •   20:36

Claudia Angelika Maurer a dispărut la începutul lunii februarie și nu a fost găsită până în prezent. Ca urmare, sâmbătă, începând cu ora 10:00, polițiștii sibieni vor desfășura o nouă acțiune cu efective mărite pentru căutarea tinerei în vârstă de 25 ani. 

Dispariția fetei a fost semnalată la data de 15 februarie, după ce, din data de 8 februarie, nu a mai putut fi contactată de către rude și cei apropiați.

Sâmbătă, polițiștii sibieni vor beneficia de suportul Asociației de voluntari. 

Acțiunile de căutare se vor desfășura în Pădurea Dumbrava, în altă zonă decât cea în care s-au efectuat până acum activitățile. 

La acțiune vor participa polițiști din cadrul I.P.J Sibiu, din structura de investigații criminale și echipa canină, dar și 40 de voluntari din cadrul Clubului de câini utilitari cu autoturisme de teren 4x4.

Citește și: Rugăciuni şi slujbe speciale pentru Angelika Maurer, studenta dispărută în pădurea Dumbrava din Sibiu

×
Parteneri
Lidia Buble a filmat îngrozită incendiul din nordul Bucureştiului
x close