Antena 3 CNN Actualitate Locale Animale noi, la Grădina Zoologică Sibiu: Imagini inedite cu cei doi lupi albi, gazela Oryx și ursul brun | "Noii locuitori s-au adaptat perfect"

Animale noi, la Grădina Zoologică Sibiu: Imagini inedite cu cei doi lupi albi, gazela Oryx și ursul brun | "Noii locuitori s-au adaptat perfect"

Oficialii Primăriei Sibiu au anunţat că au fost aduse noi animale la Grădina Zoologică din oraș. Vremea frumoasă e numai bună pentru o plimbare la Zoo, spun aceștia.

Animale noi, la Grădina Zoologică Sibiu: Imagini inedite cu cei doi lupi albi, gazela Oryx și ursul brun | "Noii locuitori s-au adaptat perfect"
Sursa foto: Facebook/ Primaria Municipiului Sibiu
de Mia Lungu    |    06 Mai 2024   •   16:30

Turiștii și localnicii care au venit în zilele de Paști la Grădina Zoologică din Sibiu s-au întâlnit cu „locatarii noi”.

Primăria Sibiu a transmis, luni, că grădina este deschisă conform unui program special: intrarea pe poarta principală se face între orele 9:30- 19:30, iar pe poarta 2, dinspre cartierul Valea Aurie, între 10:00 și 19:00. 

Mai mult, Zoo Sibiu are și o surpriză pentru vizitatori, prezentând și câteva animale noi. Este vorba despre o gazelă Oryx, un mascul de 10 ani, pe nume Uva. Acesta, precum și un urs brun, tot de 10 ani, pe nume Brunello, au venit la Sibiu de la Zoo Târgu Mureș, ca urmare a unui schimb. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini de la Grădina Zoologică Sibiu.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

De asemenea, de la Zoo Nyíregyháza din Ungaria, cu titlu de donație, au ajuns la Sibiu doi lupi albi: un mascul și o femelă de 2 și 3 ani. 

Noii locuitori s-au adaptat perfect la noi, alăturându-se celor 317 prieteni din 83 de specii, locuitori mai vechi ai Grădinii Zoologice.

×
Parteneri
Pelerinaj la Mâna Sfântului Ioan Rusu, adusă la Mănăstirea Pantocrator
x close