Antena 3 CNN Actualitate Locale Anunț important făcut de Metrorex. Intră în vigoare de azi

Anunț important făcut de Metrorex. Intră în vigoare de azi

Anunț important făcut de Metrorex. Intră în vigoare de azi
Sursa foto: Foto: Antena3.ro
04 Noi 2016   •   13:18

Metrorex informează publicul asupra faptului că, urmare a finalizării parţiale a lucrărilor aferente Magistralei 4 de metrou, Racordul 2. Secţiunea Parc Bazilescu – Străuleşti, se redeschide, începând cu data de 04.11.2016, traficul pietonal şi rutier, pe ambele sensuri de circulaţie, pe segmentul de drum situat între Bulevardul Laminorului şi Str. Mitropolit Varlaam. 

Întrucât în zona intersecţiei Bulevardul Bucureştii Noi cu Strada Constantin Godeanu se desfăşoară încă lucrări, accesul pe Strada Constantin Godeanu se va face prin străzile Romeo Popescu şi Vârful Înalt. Circulaţia rutieră în zona Cimitirului Strauleşti 1 se face exclusiv prin Bulevardul Bucureştii Noi.

Prin extinderea Magistralei 4 de metrou se va oferi o cale de transport de mare capacitate, sigură, confortabilă, fiabilă, accesibilă, rapidă şi directă între zona de Nord-Est a capitalei şi primul nod de transport intermodal de tip Park&Ride Străuleşti.

Proiectul Magistrala 4.Racordul 2. Secţiunea Parc Bazilescu (PS Zarea) – Străuleşti” urmăreşte realizarea unui sistem de transport integrat pentru bucureşteni, prin implementarea unor poli de schimb cum va fi cel de la Lac Străuleşti, în ideea de a stimula renunţarea la folosirea automobilelor personale în favoarea transportului public.

×
Subiecte în articol: Metrorex metrou circulatie rutiera
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close