Antena 3 CNN Actualitate Locale Apelul disperat al unei mame care îşi acuză soţul că i-a răpit fiica de doi ani: "Nu ştiu nimic de ea de două luni. Îl cred în stare de orice"

Apelul disperat al unei mame care îşi acuză soţul că i-a răpit fiica de doi ani: "Nu ştiu nimic de ea de două luni. Îl cred în stare de orice"

Apel disperat al unei mame din Galaţi care îşi caută cu disperare de luni bune copila în vârstă de doi ani. 

Apelul disperat al unei mame care îşi acuză soţul că i-a răpit fiica de doi ani: "Nu ştiu nimic de ea de două luni. Îl cred în stare de orice"
Sursa foto: colaj Antena 3
de Georgiana Adam    |    21 Apr 2022   •   10:40

Femeia lansează o ipoteză-şoc: îşi acuză soţul că a răpit-o pe cea mică, deşi instanţa i-a încredinţat fetiţa până la finalizarea divorţului. Ultima dată a văzut copilul pe videocall, în februarie. 

Mama fetiței a dat-o în urmărire naţională pe fetiţă, după ce a văzut-o ultima dată pe 24 februarie, prin intermediul unei aplicații telefonice. De atunci, nu mai știe nimic de ea, pentru că soțul refuză să mai dea un semn de viață. Cei doi se află în proces de divorţ. 

"De două luni de zile nu ştiu nimic de ea, nu ştiu unde ar putea fi. Eu îl cred în stare de orice, chiar să părăsească ţara în mod ilegal.

E un tată egoist, se gândeşte doar la binele lui, nu se gândeşte la copil, se pune mai presus de orice şi pentru el, ca mamă nu exist.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cu avocaţii lui nu am luat legătura, avocata mea le-a cerut să ne zică unde e fetiţa, dar nu am primit niciun răspuns", spune Violeta Dumitrașcu, mama copilei de doi ani.

Femeia recunoaște că ea a fost cea care, în urmă cu aproape doi ani, i-a încredințat copilul soțului pentru vizita din SUA.  

Bărbatul i-ar fi promis atunci că va face toate formalitățile necesare stabilirii întregii familii în America. Însă, din păcate, acest lucru nu s-a întâmplat şi femeia a fost nevoită să apeleze la justiţie pentru a-şi recupera fetiţa.

"Pe rolul Parchetului a fost înregistrat un dosar penal în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiuniii de nerespectarea încredinţării minorului. În cauză a fost întocmit rechizitoriul, dispunându-se trimiterea în judecată a inculpatului", a declarat Cristina Gârda, procuror, purtător de cuvânt la Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi.

La scurt timp, bărbatul s-a întors cu fetiţa în România, dar la Făgăraş, şi nu la Galaţi unde locuieşte femeia. 

Polițiștii și executorii judecătorești au bătut la ușa apartamentului din Făgăraş de multe ori, în ultimele luni, însă nimeni nu a răspuns vreodată. 

Pe numele bărbatului a fost deschis penal pentru nerespectarea măsurilor privind încredințarea minorului, iar fetița figurează pe site-ul Poliției Române la rubrica de copii dispăruți. 

Dumitrașcu Anna Maria Brianna are 2 ani și 7 luni, părul bond, ochii albaștri și fața ovală. Cei care pot da detalii sau pot ajuta în orice fel sunt sfătuiţi să sune la 112. 

×
Subiecte în articol: disparuta copil disparut rapire Galați
Parteneri
Ministrul Muncii anunță calendarul livrării pensiilor înainte de Paște
x close