Antena 3 CNN Actualitate Locale Apelul unui pastor, după drama de la Colectiv: „Nu vă folosiţi de o tragedie pentru a vă face publicitate”

Apelul unui pastor, după drama de la Colectiv: „Nu vă folosiţi de o tragedie pentru a vă face publicitate”

Apelul unui pastor, după drama de la Colectiv: „Nu vă folosiţi de o tragedie pentru a vă face publicitate”
31 Oct 2015   •   17:02

 Marius Cimpoaie, pastorul de la Biserica Baptistă Germană, cea mai veche biserică baptistă din Timişoara, înfiinţă în anul 1884, a ţinut să facă un apel la decenţă în cazul tragediei petrecute în clubul Colectiv din Bucureşti.

Marius Cimpoaie se adresează tuturor pastorilor, bisericilor şi a celor care vorbesc despre tragedia de la Bucureşti spunând că ce s-a întâmplat acolo este semnul judecăţii lui Dumnezeu pentru faptul că tinerii erau acolo la o petrecere de Halloween.

„Oameni buni, în loc să judecaţi: Faceţi-vă timp să vă rugaţi pentru familiile celor care şi-au pierdut viaţa! Gândiţi-vă la modalităţi concrete pentru a-i ajuta pe oamenii aceştia disperaţi! Gândiţi-vă dacă într-adevăr poziţia exprimată de voi aduce mângâiere sau face ca durerea să fie şi mai insuportabilă? Sunaţi la spitale; poate că este nevoie de ajutorul vostru pentru transfuzii sau altceva pentru a-i salva pe cei care încă mai au şansa aceasta. Nu vă folosiţi de o tragedie pentru a vă face publicitate! De ce nu folosiţi argumentul acesta şi atunci când arde o biserică? Singurul lucru pe care Dumnezeu ne-a dat dreptul să îl facem faţă de semenii noştri este să îi iubim! Judecata este a lui Dumnezeu!”.

Sursa: adevarul.ro

×
Subiecte în articol: Club Colectiv tragedie centrul vechi pastor
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close