Antena 3 CNN Actualitate Locale Arest preventiv pentru bărbatul care și-a ucis iubita în Bucureşti | Ce motiv le-a dat procurorilor pentru crimă

Arest preventiv pentru bărbatul care și-a ucis iubita în Bucureşti | Ce motiv le-a dat procurorilor pentru crimă

Procurorii au cerut arestarea preventivă pentru 30 de zile a bărbatului din Capitală care și-a ucis iubita.

de Redacția Antena 3 CNN    |    20 Mai 2023   •   20:41

Parchetul de pe lângă Tribunalul București a trimis astăzi dosarul cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile în cazul bărbatului care și-a ucis iubita de 28 de ani. Judecătorii vor lua o decizie în cursul zilei de astăzi cu privire la acest caz.

Bărbatul a fost reținut aseară pentru 24 de ore. Crima ar fi avut loc în urmă cu 2 zile, iar conform unor surse, după ce și-a omorât iubita, bărbatul a plecat cu trenul la Galați, unde ar fi vrut să se sinucidă. S-a răzgândit. S-a întors la București, unde s-a predat polițiștilor de la Secția 16.

Le-a recunoscut totul și a spus că a omorât-o pe iubita sa pentru că era gelos, lucru confirmat şi de apropiații celor doi. 

Potrivit acestora, în urmă cu câțiva ani, ar fi lăsat câinele fetei în mașină, acesta a murit asfixiat, iar după aceea bărbatul i-ar fi lăsat câinele fetei, mort, în fața ușii. Ulterior aceștia s-au împăcat.

Trupul neînsuflețit al fetei a fost descoperit chiar de către mama acesteia.

Îngrozită, femeia a sunat de urgență la 112 și i-a anunțat pe polițiști. La fața locului au venit echipaje de poliție și echipaje medicale care au constatat decesul, iar ulterior, trupul neînsuflețit al fetei a fost dus la INML pentru necropsie.

În urma necropsiei s-a dovedit că fata a murit în urma multiplelor lovituri de cuțit pe care le-ar fi primit în mai multe zone ale corpului. Acum, bărbatul riscă să-și petreacă 20 de ani în spatele gratiilor pentru omor calificat.

×
Subiecte în articol: crima arest preventiv procurori București
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close