Antena 3 CNN Actualitate Locale Locuitorii unui sat din Argeș sunt nevoiți să își construiască singuri o punte ca să poată ieși din case. Primarul le-a trimis un buștean

Locuitorii unui sat din Argeș sunt nevoiți să își construiască singuri o punte ca să poată ieși din case. Primarul le-a trimis un buștean

Situație revoltătoare în satul Ursoaia din comuna Cotmeana, Județul Argeș. Unii dintre locuitori nu își pot părăsi casele deoarece strada este întreruptă de un pârâu.

Locuitorii unui sat din Argeș sunt nevoiți să își construiască singuri o punte ca să poată ieși din case. Primarul le-a trimis un buștean
Sursa foto: Antena 3 CNN
de Redacția Antena 3 CNN    |    29 Ian 2023   •   17:41

Autoritățile locale au găsit o soluție halucinantă: conducerea primăriei din comuna Cotmeana le-a trimis sătenilor un buștean ca aceștia să-și improvizeze singuri podul peste apă.

Potrivit unuia dintre săteni podul se distruge după câțiva ani de zile (4 -5 ani mai exact) și e nevoie să fie construit altul.

Puntea reprezintă totuși un pericol în sezonul de iarnă din cauză că este proiectată destul de sus, iar în zonă nu prea se deszăpezește.

Sătenii care nu pot trece podul improvizat, rămân izolați. Nici măcar ambulanța nu poate ajunge la ei, iar dispensarul din localitate refuză să administreze medicamente fără prezența persoanei pentru care sunt administrate.

Unul dintre localnici nu a mai plecat de acasă de aproximativ patru zile.

Citește și: O bătrână este nevoită să traverseze zilnic un râu cu tiroliana, pentru cumpărături

"Nu mai putem să trecem peste puntea asta, pentru că eu nu mai am stabilitate. Mai vin copiii și ne mai aduc (alimente, n.r.), ne-om descurca așa cum vom putea", spune un locuitor al comunei.

×
Subiecte în articol: Argeş Ursoaia punte buștean viceprimar
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close