Antena 3 CNN Actualitate Locale Aryan, întâlnire emoţionantă, de Ziua Poliţiei Române, cu poliţiştii care l-au găsit în pădure

Aryan, întâlnire emoţionantă, de Ziua Poliţiei Române, cu poliţiştii care l-au găsit în pădure

Aryan, băieţelul de doi ani care a fost găsit într-o pădure din Botoşani după 25 de ore de căutări, s-a întâlnit cu salvatorii săi. Cei trei polițiști care l-au găsit i-au oferit cadouri şi au vorbit mai multe minute cu părinţii săi

de Cătălin Onofrei    |    25 Mar 2024   •   14:25

Astăzi, în municipiul Botoșani, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean au sărbătorit 202 ani de la înființarea Poliției Române printr-un eveniment special desfășurat în zona pietonală Unirii.

Polițiștii au avut ocazia să interacționeze cu comunitatea, prezentându-le tehnica de intervenție, armamentul și autospecialele din dotare.

Apariţia micuţului Aryan, copilul în vârstă de doi ani, găsit de poliţişti în pădure la mai bine de 24 de ore, după ce fusese dat dispărut, a fost un moment emoţionant. 

În GALERIA FOTO de mai jos puteţi vedea imagini cu Aryan, alături de poliţiştii care l-au găsit în pădure.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Cei trei polițiști care l-au găsit în pădure au fost întâmpinați cu bucurie și au oferit copilului jucării care să-i amintească de momentul întâlnirii lor.

De asemenea, evenimentul a inclus participarea diverselor servicii ale poliției, precum Centrul de Reținere și Asrestare Preventivă, Serviciul Rutier, Serviciul pentru Acțiuni Speciale și altele.

×
Subiecte în articol: Aryan Mahmood politisti
Parteneri
Zeci de magistrați au picat testul psihologic
x close