Antena 3 CNN Actualitate Locale Asasinii unui şef de post din Vişeu de Jos, condamnaţi la închisoare pe viaţă

Asasinii unui şef de post din Vişeu de Jos, condamnaţi la închisoare pe viaţă

Asasinii unui şef de post din Vişeu de Jos, condamnaţi la închisoare pe viaţă
Sursa foto: Foto: INTACT Images
de S.T.    |    20 Feb 2018   •   15:15

Tribunalul Maramureş i-a condamnat, marţi, la închisoare pe viaţă pe cei doi fraţi învinuiţi de uciderea şefului de post din Vişeu de Jos, Gheorghe Nistor.

Tribunalul Maramureş „prin sentinţa penală nr. 28/20.02.2018, ambilor inculpaţi, T.I.A. şi T.M.O, a aplicat pedeapsa detenţiunii pe viaţă şi pedeapsa complementară a interzicerii pe o perioadă de 5 ani a unor drepturi”, precizează un comunicat de presă al instituţiei, remis, marţi, Agerpres.

Conform aceleiaşi surse, hotărârea nu este definitivă, aceasta putând fi atacată cu apel în termen de 10 zile de la comunicare.

Poliţistul Gheorghe Nistor, şef de post la Vişeu de Jos, a fost găsit mort în biroul său, de către un coleg, în data de 4 ianuarie 2017, prezentând urme de înjunghiere. În primele momente după găsirea acestuia s-a acreditat ideea ca s-ar fi sinucis, însă arma din dotare nu a fost găsită. Ulterior, procurorii au descoperit pe corpul bărbatului mai multe plăgi înţepate, semn că a fost înjunghiat.

În data de 7 ianuarie, fraţii Ionuţ şi Ovidiu Tomoioagă, principalii suspecţi în cazul uciderii poliţistului din Vişeu de Jos, au fost reţinuţi pentru 24 de ore de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş şi ulterior arestaţi în baza deciziei instanţei, până la momentul sentinţei.

Gheorghe Nistor, în vârstă de 48 de ani, era căsătorit şi avea doi copii. El urma să se pensioneze anul trecut.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Maramureș inchisoare inchisoare pe viata

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close