Antena 3 CNN Actualitate Locale Asistent medical, reţinut după ce a agresat două copile internate în secţia de Psihiatrie din Târgovişte

Asistent medical, reţinut după ce a agresat două copile internate în secţia de Psihiatrie din Târgovişte

Un bărbat de 33 de ani a fost reţinut de poliţiştii din Târgoviște, fiind acuzat că a agresat fizic două copile internate într-o secţie de Psihiatrie.

Asistent medical, reţinut după ce a agresat două copile internate în secţia de Psihiatrie din Târgovişte
Sursa foto: hepta
de Redacția Antena 3 CNN    |    30 Apr 2024   •   17:05

Potrivit IPJ Dâmboviţa, astăzi, 30 aprilie, polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Târgoviște - Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, au documentat activitatea infracțională a unui bărbat, de 33 de ani, din Brănești.

Pentru administrarea probatoriului în cauză, în această dimineață, la domiciliu bărbatului a fost efectuată o percheziție domiciliară, fiind descoperite și indisponibilitate mai multe bunuri. Ulterior, bărbatul a fost condus la sediul poliției pentru audieri, acesta fiind reținut pentru 24 de ore.

Asistent medical, reţinut după ce a agresat două copile în secţia de Psihiatrie

Din investigațiile efectuate a reieșit că acesta, având calitatea de asistent medical la secția de geriatrie din cadrul unei unități spitalicești din Târgoviște, ar fi agresat fizic două minore, de 13 și 17 ani, care ar fi fost internate la secția de psihiatrie.

Tot pe parcursul zilei de astăzi, bărbatul va fi prezent magistraților pentru dispunerea unei măsuri preventive. În cauză, polițiștii continuă cercetările, sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgoviște, pentru săvârșirea infracțiunii de purtare abuzivă.

 

×
Parteneri
Avertizare meteo ANM de vreme rea! 18 județe vizate de Cod galben
x close