Antena 3 CNN Actualitate Locale O asistentă la Ambulanţa Satu Mare a murit într-un accident, în drum spre spital

O asistentă la Ambulanţa Satu Mare a murit într-un accident, în drum spre spital

O asistentă în vârstă de 43 de ani, angajată a Serviciului de Ambulanţă Satu Mare, a murit, în această dimineaţă, într-un cumplit accident rutier produs între localităţile Carei şi Petreşti.

O asistentă la Ambulanţa Satu Mare a murit într-un accident, în drum spre spital
Sursa foto: Facebook / presasm.ro
17 Feb 2020   •   15:09

Tragedia s-a produs, în această dimineaţă, în jurul orei 04.15, pe DN 19, între localităţile Carei şi Petreşti din Satu Mare.

Asistenta de la SAJ Satu Mare se afla singură în maşina sa şi, potrivit unor surse, se îndrepta către spital pentru că se simţea rău.

La un moment dat, femeia a pierdut controlul direcţiei, iar maşina s-a izbit violent de un cap de pod.

"În cursul acestei nopți, la ora 04:15, pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Carei au fost solicitați să intervină pentru descarcerarea unei persoane dintr-un autoturism, în urma producerii unui accident rutier.

Forțele de intervenție s-au deplasat la fața locului cu o autospecială de descarcerare, o autospecială de stingere și 2 ambulanțe SMURD TIM-terapie intensivă mobilă și  EPA-echipaj de prim ajutor. 

Din nefericire, victima - șoferul autoturismului, o femeie în vârstă de 44 de ani, a fost găsită în stare de inconștiență. Echipajele medicale au început manevrele de resuscitare și au transportat-o la Centrul de Primiri Urgențe Carei, însă în ciuda eforturilor, victima nu a răspuns", se arată într-o informare a Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Satu Mare.

Conform informaţiilor oferite de surse, asistenta s-a simţit rău încă de ieri, atunci când se afla în tură la Ambulanţă, iar colegii au trimis-o acasă.

Mai mult, fiul cel mare al femeii împlineşte astăzi 18 ani.

Poliţiştii rutieri au deschis o anchetă şi continuă cercetările pentru stabilirea împrejurărilor în care s-a produ accidentul mortal.

 

×
Subiecte în articol: Satu Mare
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close