Antena 3 CNN Actualitate Locale O asistentă de la spitalul Judeţean Brăila a fost bătută de un alt cadru medical şi ameninţată să nu spună

O asistentă de la spitalul Judeţean Brăila a fost bătută de un alt cadru medical şi ameninţată să nu spună

O asistentă de la Secţia de Chirurgie 1 din Corpul A al Serviciului Judeţean de Urgenţă din Brăila ar fi fost agresată în urmă cu aproximativ o lună de către o altă asistentă.

O asistentă de la spitalul Judeţean Brăila a fost bătută de un alt cadru medical şi ameninţată să nu spună
Sursa foto: Pixabay.com
de S.T.    |    29 Mai 2020   •   14:25

Incidentul violent ar fi rămas nesancţionat dacă un consilier judeţean nu ar fi vorbit în şedinţa forului deliberativ judeţean din Brăila despre cele întâmplate.

„Am nişte informaţii că Secţia de Chirurgie 1 din cadrul Corpului A, a Spitalului Judeţean s-a transformat aşa, într-un ring de box. O asistentă bate o altă asistentă şi victima este după aceea chemată şi de către asistentul-şef de secţie, şi de către directorul medical al spitalului şi tot acea asistentă este ameninţată. Să îşi retragă plângerea sau nu ştiu ce a făcut. Ceva de genul. Domnilor, unde am ajuns?! Ce se întâmplă în spitalul acela? Acolo chiar fiecare face ce vrea că are spatele mai mare unul decât altul?! Eu tot nu înţeleg”, a declarat consilierul judeţean Marian Sârbu, potrivit adevarul.ro.

Marian Sârbu susţine că în urma agresiunii ar fi fost comise mai multe abuzuri de către asistentul şef de secţie, care ar fi ameninţat mai multe asistente, iar asistenta care şi-a agresat colega ar avea probleme cu drogurile.

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Brăila a cerut întrunirea comisiei de disciplină şi luarea măsurilor care se impun în astfel de situaţii.

 

×
Subiecte în articol: asistenta spital Brăila
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close