Antena 3 CNN Actualitate Locale Asistentă surprinsă când se odihneşte într-o cutie la Spitalul “Sf. Pantelimon“ din Capitală: "Urgenţele continuă să vină!"

Asistentă surprinsă când se odihneşte într-o cutie la Spitalul “Sf. Pantelimon“ din Capitală: "Urgenţele continuă să vină!"

Imaginea epuizării cadrelor medicale din spitale. O asistentă de la Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon“ din Capitală, surprinsă când se odihnește preț de câteva momente, între mult prea multele cazuri grave din UPU.

Asistentă surprinsă când se odihneşte într-o cutie la Spitalul “Sf. Pantelimon“ din Capitală: "Urgenţele continuă să vină!"
Sursa foto: Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon“ din București
de Claudia Popovici    |    17 Oct 2021   •   22:51

Imaginea a fost postată duminică seara, de RO-Vaccinare pe pagina de socializare a instituţiei, alături de un apel de conștientizare a situaţiei critice în care se află acum spitalele din ţara noastră.

"Epuizare…O asistentă medicală de la Spitalul Clinic de Urgență “Sf. Pantelimon“ se odihnește preț de câteva momente, între mult prea multele cazuri grave din UPU.

Din păcate, toate paturile, scaunele și mesele sunt ocupate de pacienți în stare gravă. Și? Urgențele continuă să vină!

Sperăm ca mesajul să ajungă la toți cei care încă mai stau pe gânduri. Vă rugăm: mergeți la vaccinare. Este cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19", spune RO-Vaccinare în cadrul postării.

×
Parteneri
Mobilizare impresionantă pentru Aryan, copilul rătăcit
x close