Antena 3 CNN Actualitate Locale Soțul asistentei moarte pe masa tomografului rupe tăcerea: "Sub ochii mei a murit soția”

Soțul asistentei moarte pe masa tomografului rupe tăcerea: "Sub ochii mei a murit soția”

Soțul asistentei care a murit pe masa tomografului la Spitalul Județean de Urgență din Pitești, după ce a căzut în propria locuință, a făcut declaraţii în exclusivitate pentru Antena 3.

Soțul asistentei moarte pe masa tomografului rupe tăcerea: "Sub ochii mei a murit soția”
Sursa foto: pixabay
de Georgiana Adam    |    04 Feb 2022   •   14:54

Bărbatul spune că starea femeii era din ce în ce mai rea de la o zi la alta. Asistenta avea doza booster făcută în octombrie, nu cu câteva zile înainte de deces, așa cum erau informațiile inițiale.

Soțul cadrului medical a făcut plângere penală împotriva spitalului pentru a se descoperi ce s-a întâmplat de fapt, iar la autopsie a reieșit că femeia era de fapt infectată cu COVID.

Asistenta fusese testată antigen în ziua internării și ieșise negativ.

”Pe data de 20 ianuarie soția mea a ieșit pe terasa casei să întindă o rufă și a alunecat și s-a lovit la spate.

În data de 25 ianuarie era de gardă, nu s-a simțit prea bine în timpul gărzii, a rămas dimineață la UPU la Spitalul Județean pentru investigații. În urma investigațiilor s-a constatat că avea o fractură toracală la vertebra T12 și au internat-o pe secția de Neurochirurgie, neavând probleme în sensul că nu trebuia operată ci doar să stea la pat câteva săptămâni pentru recuperare.

Ea din ziua internării a simțit ca se balonează, că are burta balonată, ea neavând probleme în trecut. Sâmbăta dimineața (29 ianuarie) m-a sunat că respiră puțin mai greu.

M-a sunat o colega că se simte rău și să mă duc. M-am dus, fetele de la cardiologie o duseseră să îi facă un CT și a făcut stop cardio respirator pe masă. Sub ochii mei a murit soția”, a povestit soțul asistentei. 

×
Subiecte în articol: asistenta Pitești
Parteneri
Hidroelectrica anunţă perioada în care românii pot transmite indexul în aprilie
x close