Antena 3 CNN Actualitate Locale Atac cu cuțitul pe o stradă din Târgu Jiu. Agresorul este recidivist

Atac cu cuțitul pe o stradă din Târgu Jiu. Agresorul este recidivist

Atac cu cuțitul pe o stradă din Târgu Jiu. Agresorul este recidivist
Sursa foto: Foto: freeimages.com/ Mario Alberto Magallanes Trejo
de S.T.    |    23 Mai 2018   •   16:14

Un bărbat de 25 de ani a fost arestat preventiv pentru 15 zile, pentru lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, după ce l-a atacat luni, cu un cuţit, pe un tânăr de 18 ani, provocându-i acestuia leziuni în zona genunchiului şi hemitoracelui.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean Gorj, poliţiştii au fost sesizaţi, prin apelul 112, de o femeie de 34 de ani, din Târgu Jiu, despre faptul că pe strada Nicolae Titulescu din municipiu ar avea loc un conflict între mai mulţi tineri.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că un tânăr de 25 ani, din oraşul Novaci, ar fi exercitat acte de violenţă asupra unui alt tânăr, de 18 ani, din comuna Licurici, folosind un cuţit şi provocându-i leziuni uşoare, în zona genunchiului drept şi hemitoracelui drept anterior, în urma unui conflict spontan.

Ulterior, agresorul a fugit, încercând să se sustragă, dar a fost identificat, de îndată, de poliţişti, în apropierea locului comiterii faptei. Persoana vătămată a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale, conform sursei citate.
 

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: atac cutit arest arest preventiv
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close