Antena 3 CNN Actualitate Locale Atac mafiot, cu toporul, în plină stradă! Patru bărbați au luat cu asalt un tânăr de 26 de ani, în Maramureș

Atac mafiot, cu toporul, în plină stradă! Patru bărbați au luat cu asalt un tânăr de 26 de ani, în Maramureș

Atac șocant în plină stradă, în județul Maramureș! Un tânăr de 26 de ani din Vișeu de Sus, care se afla la volanul unui autoturism a fost atacat de un bărbat care a blocat drumul cu o mașină de teren și a scos un topor.

de Vasile Dale    |    Ioana Mircea    |    23 Iul 2023   •   08:42

Incidentul violent s-a petrecut duminica trecută, în Valea Scrabei, din orașul Vișeu de Sus, Maramureș. Un tânăr de 26 de ani a sunat la 112 și a cerut ajutor după ce a fost atacat în stradă de mai mulți indivizi.

Conform informațiilor oficiale, furnizate de poliția din Maramureș este vorba de doi minori în vârstă de 15 ani, dar și de un tânăr în vârstă de 24 de ani, care cu un topor, l-au atacat pe un șofer care circula pe strada respectivă.

Asupra șoferului au fost aruncați mai mulți bolovani care i-au distrus autoturismul, în încercarea de a scăpa. Polițiștii au stabilit că la incident a participat și un bărbat în vârstă de 36 de ani, care ar fi o rudă a celor trei implicați. Acesta l-ar fi lovit pe șofer cu pumnii și cu palmele.

În acest moment, polițiștii efectuează cercetări sub supravegherea unui procuror. Acuzele aduse celor patru indivizi sunt infracțiuni de distrugere, loviri, sau alte violențe, dar și infracțiunea de amenințare.

Șoferul atacat a ajuns la spitalul orășenesc din Vișeu de Sus unde a primit îngrijiri medicale, însă, din fericire nu a fost nevoie de internarea acestuia.

×
Subiecte în articol: Maramureș atac
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close