Antena 3 CNN Actualitate Locale Aterizare forțată la aeroportul civil din Tuzla! Doi membri ai echipajului au fost răniți

Aterizare forțată la aeroportul civil din Tuzla! Doi membri ai echipajului au fost răniți

La aeroportul civil de la Tuzla, a avut loc, sâmbătă seara, o aterizare forțată a unui avion civil. Două persoane au fost rănite.

Aterizare forțată la aeroportul civil din Tuzla! Doi membri ai echipajului au fost răniți
Sursa foto: Imagini amator
de Mia Lungu    |    15 Iul 2023   •   20:13

La aeroportul civil din Tuzla au intervenit două echipaje de salvatori: un echipaj de prim ajutor SMURD B și un echipaj cu asistent SAJ B2. 

În urma unei aterizări forțate a unui avion civil de mici dimensiuni, au rezultat doi pacienți, membrii ai echipajului, conștienți, stabili hemodinamic si respirator, ambii cu traumatism lombar, necomplicat neurologic.

La acest moment (n.r. ora 20:00), pacienții sunt în drum spre Unitatea de Primiri Urgențe a spitalului din Constanța.

”În această după-amiază, am fost solicitaţi prin apel unic de urgenţă la numărul 112 să intervenim la aerodromul din Tuzla, acolo unde o aeronavă uşoară a aterizat forţat cu şapte persoane la bord: un pilot şi şase paraşutişti”, a transmis ISU Constanţa.

”Este vorba despre două victime care prezentau traumatisme lombare, în vârstă de 53 de ani, respectiv 42 de ani. De asemenea, pompierii au asigurat măsurile specifice”, a precizat ISU.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
Geoană: Să facem o petiţie zdravănă către noul Congres american
x close