Antena 3 CNN Actualitate Locale Au băut bine, după care și-a înjunghiat fiul de 19 ani

Au băut bine, după care și-a înjunghiat fiul de 19 ani

Au băut bine, după care și-a înjunghiat fiul de 19 ani
26 Noi 2018   •   18:23

Scene revoltătoare într-o casă din localitatea Iurești, comuna Todireni, județul Botoșani. Un bărbat în vârstă de 44 de ani și-a înjunghiat propriul fiu, în vârstă de 19 ani.

Cei doi bărbați au băut bine înainte, iar apoi s-au luat la harță. Nicușor Vasilache a decis să pună mâna pe un cuțit și să-și ”pedepsească” propriul copil, a dezvăluit botosaninews.ro.

L-a înjunghiat în picior și în abdomen Nicușor Vasilache l-a înjunghiat pe Andrei Vasilache în picior și în abdomen. Agresorul a fost ridicat imediat de polițiști, iar victima a fost transportată la spital.
 

 

Scriitoarea Cristina Andone le-a făcut o vizită micuţilor şi adolescenţilor internaţi la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru copii, Secţia Clinică de Psihiatrie Pediatrică şi Toxicomanie, din Cluj-Napoca. La final, ea a reuşit să le smulgă o promisiune acestora. Scriitoarea a fost foarte bine primită de către cei mici, care au uitat măcar pentru scurt timp de dramele trăite şi de depresia care i-a adus la limita disperării. Printre cântece, poveşti şi râsete, Cristina Andone le-a oferit acestora câte o carte cu dedicaţie, iar la final fiecare copil a trecut pe la ea şi i-a făgăduit că va învinge în lupta cu boala. „Nesupusele. La Spitalul de Psihiatrie, secţia pentru copii, Cluj. M-am întâlnit cu copii intre 8 şi 15 ani care suferă de depresie sau au încercat sa se sinucidă. La începutul atelierului mi s-a părut doar ca sunt foarte obosiţi. Ca şi când ar fi făcut multe lecţii şi nu mai aveau putere sa zâmbească. Apoi am cântat, am râs, am spus povestea nesupusei Maria Tanase, fata săracă de florar. Le-a plăcut mult de Lena Constante, cea care, închisă timp de 12 ani in întuneric a ales ca in sufletul ei sa fie lumina. La sfârşit copiii mi-au cerut o dedicatie pe carte. Am cerut, la rândul meu, o promisiune, una mai puternica decât oricare de pe lume. Pentru ca, se ştie, promisiunile de poveste se tin orice s-ar întâmpla. Am trecut pe la fiecare şi mi s-a spus, cu toată seriozitatea: “Cristina, îţi promit ca va fi soare in sufletul meu mereu şi mereu.” Aşa va fi. @ suntem nesupuse PS: Multumesc, Life Education for All, pentru bagheta magica prin care mi s-au deschis uşile spitalului!”

Citeste mai mult: adev.ro/pist5x

×
Subiecte în articol: ambulanta
Parteneri
Mesaj RO-Alert în Slănic Prahova: ”Părăsiți zona!”
x close