Antena 3 CNN Actualitate Locale Au înflorit ghioceii de Crăciun! Cum arată vestitorii primăverii în Alba Iulia

Au înflorit ghioceii de Crăciun! Cum arată vestitorii primăverii în Alba Iulia

Temperaturile neobișnuit de ridicate din această perioadă au oferit un adevărat spectacol pe o stradă din Alba Iulia. Cum arată vestitorii primăverii, de Crăciun.

Au înflorit ghioceii de Crăciun! Cum arată vestitorii primăverii în Alba Iulia
Sursa foto: Pexels
de Claudia Popovici    |    25 Dec 2022   •   20:00

De Crăciun, vremea de primăvară este prezentă în majoritatea regiunilor din țară, favorizând înflorirea prematură a ghioceilor.

S-a întâmplat la Alba Iulia, acolo unde un utilizator al unei rețele de socializare a postat în cadrul unui grup ghioceii întâlniți astăzi în prima zi de Crăciun.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

„Imaginea nu e dintr-o zi de martie, e realizată azi, 25 decembrie 2022, în prima zi de Crăciun, pe o stradă din Alba Iulia. Dacă vremea caldă continuă, s-ar putea ca acești ghiocei să înflorească binișor de Anul Nou”, a scris  acesta pe grupul de Facebook Alba Iulia Non Stop 24 din 24.

Și în anii trecuți, datorită temperaturilor ridicate, ghioceii, flori care apar în luna martie, au înflorit în ianuarie.

Prognoza meteo pentru Alba Iulia 25 decembrie – 1 ianuarie

Potrivit meteorologilor, săptămâna va începe cu temperaturi maxime de 10-11 grade Celsius. De miercuri vremea în județ se răcește ușor, urmând ca temperaturile să crească din nou spre weekend. 

De Revelion, la Alba Iulia sunt așteptate maxime de 9 grade Celsius.

×
Subiecte în articol: ghiocei Alba Iulia
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close