Antena 3 CNN Actualitate Locale Au torturat și omorât un bătrân fiindcă nu mai aveau bani de păcănele. Vinovații și-au primit sentința

Au torturat și omorât un bătrân fiindcă nu mai aveau bani de păcănele. Vinovații și-au primit sentința

Au torturat și omorât un bătrân fiindcă nu mai aveau bani de păcănele. Vinovații și-au primit sentința
Sursa foto: foto: Pexels
22 Feb 2018   •   16:01

Doi tineri din Vaslui au omorât un bătrân de 84 de ani fiindcă nu mai aveau bani de păcănele. Aceștia au fost condamnați la închisoare și au fost obligați să plătească daune familiei victimei. 

Alex Gabriel Radovici (22 de ani) a fost condamnat la 22 de ani de închisoare, iar Lucian Ciobanu a primit 16 ani și opt luni de închisoare pentru infracțiunile de omor și tâlhărie. De asemenea au fost obligați să plătească daune de 20.000 de lei pentru crima oribilă comisă în vara anului 2017. 

Aceștia au intrat în casa bătrânului și l-au obligat să le dea toți banii. Bărbatul de 84 de ani a scos tot ce avea în casă, rugându-i să nu îl omoare. Cu toate acestea, agresorii l-au strangulat până l-au lăsat fără suflare. 

”Din cercetări, s-a stabilit că autorii au petrecut ziua consumând băuturi alcoolice la barurile din sat. La un moment dat, au rămas fără bani şi au mers la locuinţa victimei. Unul dintre autori este vecin cu victima. A doua zi după comiterea faptei, cei doi au mers la Iaşi unde au cheltuit banii la păcănele”, a precizat procuror Alice Ruja, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalului Vaslui, potrivit Adevărul

×
Subiecte în articol: tineri batran pacanele inchisoare
Parteneri
Primul sondaj după ce Firea a intrat în cursa pentru Primăria Capitalei
x close