Antena 3 CNN Actualitate Locale Un autocar cu peste 30 de pasageri s-a răsturnat la intrarea în Pașcani. Planul Roșu a fost activat

Un autocar cu peste 30 de pasageri s-a răsturnat la intrarea în Pașcani. Planul Roșu a fost activat

Cod Roșu de Urgență! Un autocar cu peste 30 de persoane s-a răsturnat la intrarea în Pașcani! Aproximativ 27 de persoane care se aflau în acest autocar au avut nevoie de îngrijiri medicale.

de Mia Lungu    |    17 Dec 2022   •   08:11

Nu sunt decese, dar autoritățile au declanșat Codul Roșu. Zeci de echipaje de la Ambulanță, SMURD, Pompieri și Poliție din tot judetul Iași au acționat la fața locului.  

Persoanele rănite au fost transportate către Compartimentul de Primiri Urgente de la Spitalul Municipal Pașcani. Șoferul mijlocul de transport a pierdut controlul volanului în curba de la intrarea în Pașcani, din apropierea stației Peco.

Din totalul persoanelor 15 aveau vârste cuprinse între 14-17 ani.

Conform Dianei Cimpoeșu, șef UPU-SMURD Iași, în autocar se aflau reprezentanții unui ansamblu folcloric care mergeau de la Botoșani spre Ialomița. Doi dintre copiii duși la Spitalul de Copii „Sf. Maria” din Iași erau în stare gravă. 

Seriviciul de Ambulanțã Pașcani, Pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, SMURD, Poliția Municipalã, Biroul Rutier și Politia Locală, alături de forțele suplimentare trimise de Târgu Frumos și Iași, au luptat pentru salvarea vieților celor afectați și transportarea în Compartimentul de Primiri Urgente de la Spitalul Municipal Pașcani.

Personalul medical de la spital a tratat pacienții în regim de urgență, s-au asigurat că primesc ingrijirile necesare.

Din nefericire o tânără de 15 are mari probleme, și-a pierdut una din mâini, fiind direcționată către o unitate de specialitate din Iași!

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close