Antena 3 CNN Actualitate Locale Autoritățile atrag atenția! Este o perioadă foarte periculoasă pentru cei care aleg să se plimbe în natură

Autoritățile atrag atenția! Este o perioadă foarte periculoasă pentru cei care aleg să se plimbe în natură

Autoritățile atrag atenția că este o perioadă foarte periculoasă pentru cei care aleg să se plimbe în natură.

Autoritățile atrag atenția! Este o perioadă foarte periculoasă pentru cei care aleg să se plimbe în natură
Sursa foto: Hepta / Zuma Press / Ana Fernandez
de Sorin Tantos    |    08 Mai 2023   •   12:29

Tot mai mulți urși au apărut prin pădurile de lângă Târgu Mureș. În cursul nopții de duminică spre luni, al patrulea urs a fost capturat în localitatea Corunca, lângă Târgu Mureș.

Autoritățile atrag atenția că este o perioadă foarte periculoasă pentru cei care aleg să se plimbe în natură sau cei care au casele în apropierea pădurilor.

Motivul este simplu. Este perioada de împerechere a urșilor, perioada în care aceștia se plimba atât ziua cât și noaptea și au un comportament mai agresiv.

"Sunt foarte mulți urși în zonă, este foarte periculos pentru locarnici, că intră în curțile oamenilor, fac pagube, copiii nu se pot juca liberi", atrage atenţia Erdos Zoltan, viceprimar din Corunca.

În zonă mai sunt şapte urşi, ia acum este perioada de împerechere şi animalele coboară şi ziua prin localitate, nu doar noaptea, aşa că ele sunt un real pericol pentru oameni.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Parteneri
ANM anunţă prognoza meteo pentru Săptămâna Mare
x close