Antena 3 CNN Actualitate Locale Autoritățile din Gorj, în alertă! Un tânăr a căzut din barcă în râul Jiu şi este de negăsit

Autoritățile din Gorj, în alertă! Un tânăr a căzut din barcă în râul Jiu şi este de negăsit

Sunt căutări disperate ale autorităților din Gorj, după ce un tânăr a căzut din barcă în timp ce se afla la plimbare cu o barcă pneumatică pe râul Jiu.

Autoritățile din Gorj, în alertă! Un tânăr a căzut din barcă în râul Jiu şi este de negăsit
de Gabriela Mladin    |    07 Iun 2021   •   12:43

Sunt căutări disperate ale autorităților din Gorj, după ce un tânăr a căzut din barcă. Are 29 de ani și este din Rovinari. Cu o zi înainte, acesta împreuna cu un prieten au plecat pe râul Jiu cu o barcă pneumatică la plimbare. Acesta s-a dezechilibrat și a căzut în apă.

În seara zilei de 6 iunie a.c., polițiștii din cadrul Poliţiei Oraşului Rovinari au fost sesizaţi prin apelul 112 de către un tânăr, de 29 de ani, din municipiul Târgu Jiu, cu privire la faptul că două persoane au căzut dintr-o barcă în râul Jiu, în zona barajului din localitatea Vîrț.

Din verificările efectuate a rezultat faptul că seara zilei de 6 iunie a.c., doi bărbați de 28 și 35 de ani, din municipiul Târgu Jiu, în timp ce se deplasau cu o barcă pneumatică pe râul Jiu, în scop de agrement, cu o barcă pneumatică din direcția municipiului Târgu Jiu către orașul  Rovinari, tânărul de 28 de ani, Beuran Mihai Laurențiu s-a dezechilibrat și a căzut în râul Jiu.

La fața locului a intervenit un echipaj din cadrul ISU Gorj, care a reușit să-l preia pe bărbatul de 35 de ani, din barca ce rămăsese imobilizată de curenți în zona digului.

În continuare, au fost efectuate căutări în zona adiacentă digului, însă Beuran Mihai Laurențiu nu a mai fost găsit.

În momentul în care a căzut din barcă, acesta purta o pereche de pantaloni scurți de culoare neagră, fără alte elemente de vestimentație.

 

 

×
Subiecte în articol: barca Gorj alerta Jiu Beuran Mihai Laurenţiu
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close