Antena 3 CNN Actualitate Locale Haos pe liniile de tramvai spre Pipera. Zeci de pasageri au fost evacuaţi în frig din cauza unei avarii

Haos pe liniile de tramvai spre Pipera. Zeci de pasageri au fost evacuaţi în frig din cauza unei avarii

A fost avarie pe liniile de tramvai 16 şi 36, spre Pipera, în această dimineață în jurul orei opt. La staţia Lacul Tei, zeci de pasageri au fost nevoiţi să coboare pentru că tramvaiele nu au mai circulat. Oamenii au aşteptat şi 40 de minute în frig.

Haos pe liniile de tramvai spre Pipera. Zeci de pasageri au fost evacuaţi în frig din cauza unei avarii
de Ioana Mircea    |    12 Dec 2022   •   10:01

Ambuteiaj de tramvaie pe linia spre Pipera, în această dimineaţă, în Bucureşti. În jurul orei opt dimineaţa, tramvaiele s-au oprit pur şi simplu în staţia Lacul Tei. Pasagerii au fost nevoiţi să părăsească mijloacele de transport fără nici o explicaţie.

Se pare că avaria a apărut din cauza lipsei de curent electric pe linie, în drum spre staţia Dimitrie Pompeiu. Oamenii au aşteptat în staţia de autobuz şi câte 40 de minute, în frig, însă unii dintre ei au preferat să meargă pe jos până la serviciu, chiar dacă nu ştiau drumul exact.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Supăraţi din cauza faptului că întârzie la serviciu, majoritatea au început să înjure, mai ales că o situaţie similară a fost întâlnită săptămâna trecută, din spusele lor.

Într-un final, peste mai bine de o oră avaria a fost rezolvată.

×
Subiecte în articol: tramvai pipera București
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close