Antena 3 CNN Actualitate Locale Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Brașov. O persoană a murit. PRIMELE IMAGINI

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Brașov. O persoană a murit. PRIMELE IMAGINI

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit în județul Brașov. O persoană a murit. PRIMELE IMAGINI
02 Iul 2016   •   15:08

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbușit sâmbătă între localitățile brașovene Șinca și Perșani, informează purtătorul de cuvânt al ISU Brașov, Ciprian Sfreja.

Avionul a luat foc la prăbușire și o persoană a murit carbonizată, conform surselor citate de Antena 3. Pasagerul decedat este o femeie de 55 de ani, conform news.ro

A doua persoană a supraviețuit, dar este în stare gravă și va fi transportată de urgență la Târgu Mureș, pentru îngrijiri medicale. Persoana care a supraviețuit este un bărbat în vârstă de 66 de ani, de cetățenie italiană.

Procurorii criminaliştii şi experţii în aviaţie, din ministerului Transportului, fac cercetările la locul tragediei, pentru a reuşi să afle ce s-a întâmplat.

Deocamdată, se iau în calcul toate ipotezele. Poate fi vorba despre o eroare de pilotaj, o defecţiune tehnică sau condiţii meteo nefavorabile zborului.

Incidentul vine la doar câteva ore după ce un alt avion de mici dimensiuni, cu patru persoane la bord, s-a prăbușit în zona Aerodromului Cisnădie, din județul Sibiu.

 

×
Subiecte în articol: avion prabusit Sibiu prabusire avion
Parteneri
Ion Iliescu și Petre Roman, audiați în Dosarul Mineriadei, după 34 de ani
x close