Antena 3 CNN Actualitate Locale Băiat de 13 ani, din Galați, dat dispărut după o discuție cu tatăl plecat în străinătate

Băiat de 13 ani, din Galați, dat dispărut după o discuție cu tatăl plecat în străinătate

Un copil în vârstă de 13 ani a plecat, vineri, de acasă după ce a vorbit la telefon cu tatăl său plecat în străinătate. Mama vitregă a băiatului a anunțat poliția și îl caută pe Angelin cu disperare.

Băiat de 13 ani, din Galați, dat dispărut după o discuție cu tatăl plecat în străinătate
Sursa foto: Facebook | Fii Informat Umbraresti
de Ioana Mircea    |    30 Sep 2022   •   19:47

Polițiștii din Galați au fost sesizați de o femeie, din municipiul Galați, că în jurul orei 12.30, fiul său vitreg, Angelin George Druțu, a plecat de acasă, în urma unei discuții telefonice avute cu tatăl său, aflat în străinătate. Acesta nu a mai revenit.

Angelin are 1,60 metri înălțime, aproximativ 60 de kg, păr șaten și ochii verzi. Când a plecat, băiatul era îmbrăcat cu un pantalon tip blug, de culoare albastră, cu rupturi și pantofi sport, de culoare albă, potrivit Mediafax.

Cei care pot oferi informații care să ducă la găsirea copilului sunt rugați să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție sau să apeleze numărul unic de urgență 112.

Update 9.59

În urma investigațiilor efectuate s-a stabilit că minorul a cumpărat un bilet din gara CFR Galați și s-a urcat în trenul cu destinația București, cu plecare la ora 14.45. A fost recunoscut de mama sa in urma vizionarii înregistrărilor video de pe camerele de luat vederi. Acesta afost găsit în Gara de Nord. Acum, se află în custodia colegilor de la Poliția Transporturi", potrivit Inspectoratului de Poliție București.

×
Subiecte în articol: Galați
Parteneri
Senat: Schimbare importantă în regimul pașapoartelor
x close