Antena 3 CNN Actualitate Locale Băiat de 14 ani, electrocutat lângă șinele de cale ferată, în Ploiești. A ajuns la spital cu arsuri de gradul 3 și 4 pe 70% din suprafața corpului

Băiat de 14 ani, electrocutat lângă șinele de cale ferată, în Ploiești. A ajuns la spital cu arsuri de gradul 3 și 4 pe 70% din suprafața corpului

A fost urgență medicală la SMURD Ploiești, în această seară, după ce un minor de 14 ani s-a electrocutat pe liniile de cale ferată, în apropiere de strada Ghighiului, situată la marginea orașului.

Băiat de 14 ani, electrocutat lângă șinele de cale ferată, în Ploiești. A ajuns la spital cu arsuri de gradul 3 și 4 pe 70% din suprafața corpului
Sursa foto: Pixabay
de Mia Lungu    |    Cristi Georgescu    |    09 Iul 2022   •   23:01

Un adolescent de 14 ani a ajuns în stare grava la spital, după ce s-a electrocutat pe un câmp de la marginea Ploieștiului.  

O ambulanță SMURD, de Terapie Intensivă Mobilă cu medic a ajuns imediat în zonă. Cu greu, însă, pentru ca zona era plina de vegetație și era beznă, asa ca echipajelor le-a fost destul de dificil sa ajungă la victima.

Chiar si asa, după acordarea primului ajutor medical, băiatul a fost transportat la Spitalul Judetean de Urgență Ploiesti. În urma evaluării medicale victima prezenta arsuri de gradul III și IV pe 70% din suprafața corporală. Mai exact pe față, pe piept, mâini și picioare.

A fost nevoie ca minorul sa fie intubat, și este ventilat mecanic. Medicii fac toate eforturile pentru a-l ține în viață pe adolescent.

Surse medicale spun că la fața locului erau mai mulți copii, care au povestit că se jucau în zonă.  

Potrivit datelor anchetatorilor baiatul s-ar fi urcat sa deseneze grafitti pe una dintre garnituri aflata încă sub tensiune, moment în care s-ar fi produs un arc electric, care sa s-a descarcat în corpul minorului.

Poliția a deschis un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close