Antena 3 CNN Actualitate Locale Un băiat de 15 ani dat o spargere de 7.000 de lei la o grădiniţă din Cluj. Ce "jucării" a furat

Un băiat de 15 ani dat o spargere de 7.000 de lei la o grădiniţă din Cluj. Ce "jucării" a furat

Un băiat, în vârstă de 15 ani, a fost arestat preventiv, pe o perioadă de 30 de zile, după ce a furat bunuri în valoare de 7.000 de lei dintr-o grădiniță din Câmpia Turzii, judeţul Cluj.

Un băiat de 15 ani dat o spargere de 7.000 de lei la o grădiniţă din Cluj. Ce "jucării" a furat
Sursa foto: Hepta
de Claudia Popovici    |    14 Iun 2021   •   20:51

Potrivit poliţiştilor, tânărul din Câmpia Turzii, judeţul Cluj ar fi pătruns prin efracție în interiorul unei grădinițe din municipiu, de unde ar fi sustras mai multe bunuri în valoare de 7.000 de lei.

Mai exact, în urma activităţilor de cercetare efectuate s-a stabilit că în perioada de 13 martie -16 martie, tânărul ar fi furat din grădinița o stație de călcat, un aspirator, un blender, un robot de bucătărie, o centrală termică, un feliator, mai multe cratițe din inox, dar şi două truse de unelte.

Mai mult, o lună mai târziu, pe 16 aprilie, acesta ar fi furat şi o bicicletă din scara unui bloc, informează IPJ Cluj, potrivit presei locale.

Astfel, tânărul a fost prezentat magistraților din cadrul Judecătoriei Turda, fiind dispusă schimbarea măsurii preventive, după ce a fost acuzat de furt și furt calificat.

 

 

×
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close